Aanbod

Binnen Praktijk Beweegreden bied ik psychomotorische therapie aan volwassenen en ouderen. 

Bij mij kan je terecht als:

 

Je wilt leren meer contact te maken met je lijf en gevoelens.

Je last hebt van angst- en paniekklachten.

Je spanning en stress ervaart, bijv. vanwege een burn-out.

Je wilt leren omgaan met woede en agressie.

Je somber bent of je neerslachtig voelt.

Je wilt leren jezelf te uiten.

Je terugvalt in niet helpende patronen en deze wilt leren begrijpen en doorbreken.

Je een negatief zelfbeeld hebt.

Je last hebt van onverklaarde lichamelijke klachten (zoals hoofdpijn of chronische pijn).


Psychomotorische therapie

Psychomotorische therapie, kortweg PMT, is een ervaringsgerichte behandelvorm die zich richt op het beïnvloeden van jouw denken, voelen en handelen. In de therapie wordt gebruik gemaakt van bewegingsactiviteiten en lichaamsgerichte oefeningen. PMT is een echte ‘doe’ therapie. In het doen is er aandacht voor wat het lichaam aangeeft, zoals spanningssignalen, lichaamstaal, lichaamshouding en ademhaling. Uitgangspunt is dat je klachten waarneembaar worden in het bewegen en gevoeld worden in je lijf. Het doel van PMT is om te komen tot vermindering, opheffing of het leren omgaan met jouw klachten.

 

Meer informatie?

www.nvpmt.nl en www.vaktherapie.nl

 

Mind Eye Power

Mind Eye Power (kortweg MEP) is een innovatieve, effectieve en integratieve methode. Er wordt gewerkt met aandacht, oogbewegingen en ademhaling. De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft de methode zijn krachtige werking. Op milde wijze wordt er diepgaande en blijvende verandering gebracht in hardnekkige overtuigingen, remmende emoties en ongezonde gewoonten die je belemmeren om vrijuit te leven. De weg wordt vrijgemaakt voor meer balans en een nieuw perspectief.  


MEP kan geïntegreerd worden binnen jouw PMT behandeling, maar het is ook mogelijk om je alleen voor een MEP behandeling aan te melden.

Meer informatie?

www.mindeyepower.nl