Werkwijze

Voor aanmelding is er geen verwijzing van een specialist of huisarts nodig. Je kunt per mail,  telefonisch of door het invullen van het contactformulier direct contact met mij opnemen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en denk graag met je mee of ik voor jou van betekenis kan zijn.

Als je besluit bij mij te starten, maken we een afspraak voor een intakegesprek op de praktijk. In dit gesprek maken we nader kennis en staan we uitgebreid stil bij jouw hulpvraag. Samen formuleren we doelen waar je aan gaat werken. In een op maat gemaakt behandelplan worden deze doelen beschreven. Ook  wordt er een inschatting van de frequentie en duur van de behandeling gemaakt. Tussentijds zal er een evaluatie plaatsvinden en worden doelen indien nodig aangepast. Aan het einde van de behandeling plannen we een evaluatiegesprek en volgt er een eindverslag. 

 

Uitgangspunt in de behandeling is zo kort als kan en zo lang als nodig

 

Een sessie zal over het algemeen in de praktijkruimte plaatsvinden. Het kan ook voorkomen dat we in overleg gebruik maken van een andere locatie. Als het door omstandigheden niet lukt om op de praktijk te komen bied ik ook de mogelijkheid tot beeldbellen of een telefonisch consult.