Dit zeggen anderen over mij


Ik heb 11 sessies PMT bij Diecke in haar praktijk Beweegreden mogen volgen. Diecke is duidelijk een ervaringsdeskundige, ze weet waar ze het over heeft en kan ontzettend goed luisteren. Ze is ook iemand die je snel op je gemak laat voelen en iemand die je ook uitdaagt/ tegengas geeft wanneer dat nodig is. Mede dankzij Diecke en de behandelwijze PMT, heb ik bepaalde levenslessen mogen leren waar ik haar altijd dankbaar voor zal zijn!

Anne


Diecke is een heel lief en fijn persoon. Ze creeërde een veilige sfeer, waarin ik me altijd heel warm en welkom voelde. Ze is heel betrokken in je proces en ze heeft mij in ieder geval ontzettend goed geholpen :) 

M.


De rust die je uitstraalt vond ik erg prettig, geeft een veilig gevoel, mede door de persoonlijke aandacht.

 

Ze heeft oog voor iedere deelnemer. Luistert goed, reageert en/ of grijpt in waar nodig. Hele positieve trainer! Echt compliment voor je aanpak. Het voelde heel vertrouwd.

 

Heel open, stelt goede vragen en weet op een goede manier de vinger op de 'zere' plek te krijgen.

Reacties naar aanleiding van een teamtraining


Diecke is een hele fijne en betrokken zorgprofessional waarbij je je al gauw op je gemak voelt. Dmv diverse oefeningen en ogenschijnlijk spelenderwijs komt zij al gauw tot de kern. Een techniek die ik als zeer fijn en veel inzichterlijker heb ervaren dan alleen maar ‘praten’.

W.S.


Ik kwam bij Diecke vanwege onrust klachten en soms ontevreden gevoelens. Diecke heeft mij geholpen om meer uit mijn hoofd te komen en te leren stilstaan, meer bewust te worden van mijn lichaam en gevoel. Ik heb haar ervaren als een professioneel, benaderbaar en warm persoon. 

A.S.


Diecke: jij bent een hele betrokken, zeer enthousiaste en nauwkeurig werkende collega die vanuit haar eigen deskundigheid/expertise van zeer grote betekenis is in de behandeling. Het is meer dan fijn om met jou samen te werken.

Oud collega Carla